Stopp opp og få et raskt SMS lån

Nylig introduserte nok en internettside en oversikt over mange utlånsinstitusjoner for dem som ønsker en snarlig boost av bankkontoen sin. Det nye nå er et raskt SMS lån for dem som har tatt i bruk den seneste teknologien for søknad på lån gjennom SMS tjenester.

SMS-lån på dagen

Denne siden formidler en rekke gode lån, og en del av dem er såkalte ”raskt SMS lån”, og prinsippet her er at man får umiddelbart svar på sin lånesøknad som man har sendt gjennom en SMS på sin mobiltelefon. Det tar ikke lang stund fra man har sendt inn lånesøknaden, før det tikker inn diverse låneforslag fra ulike utlånsgivere. Dette er genialt, da man ikke trenger å være tilknyttet en datamaskin, eller må kjøre til banken og posten for å få sendt lånedokumenter og så videre.  Det er stadig krav til at ting skal gå fortere og fortere, og raskt SMS lån er et godt eksempel på dette.

Som alle vet er lånopptak forbundet med risiko, og det er derfor et pålegg at man skal vurdere sin egen situasjon, sin betalingsevne og sitt behov. Man skal være sikker på at dersom ikke man selv gjør det, så gjør hvert fall långiveren det. Stort sett alle lånesøknader gjennomgår en kredittsjekk av låntakeren, da det innebærer risiko for den som låner ut pengene.  Men dette er kun kjedelig tørrprat, for alle som søker og får innvilget lån er alle myndige, selvstendige personer som oppfyller en del strenge krav. Det går på minimumsalder, antall år som arbeidstaker og det som angår statsborgerskap. Går du innenfor de satte kriteriene, vil et raskt SMS lån ikke være noe problem for mennesker i farten.

Paradigme skifte

Kanskje ikke historisk, men for deg kan det være et stort øyeblikk, når du blir forfremmet i arbeidet ditt, og kanskje må flytte på deg, til en sentralisert beliggenhet, nært hovedkontoret for et større internasjonalt selskap med tusenvis av ansatte og milliardomsetning hver eneste år. Du trenger noen ekstra penger i flytteprosessen, og du har nettopp fått nyss i raske SMS lån via en kollega som anbefalte dette på det varmeste. Ja, det må ikke oppstå noen hindringer eller forsinkelser nå, flyttelasset må sendes senest om ett par dager, flybillettene må bestilles, og jeg skal representere avdelingen internasjonalt om en uke på konferansen i Firenze, så ett raskt SMS lån gjør sakene enklere. Med den nye lovede lønna fra arbeidsgiveren vil det ikke være noe problem å håndtere ett slikt lån.

Haster av gårde

Vel, så mens du farter videre i taxi til flyplassen, plinger det i mobilen som du har i lomma. Gratulerer står det. Du har fått innvilget lån hos oss. Ta kontakt for bekreftelse og pengene vil være deg i hende i løpet av kort tid. Du er veldig fornøyd, du har blitt forfremmet på jobb, du er i farta, og ser lyst på framtiden med nye bekjentskaper, nye utfordringer og dine beste år som arbeidstaker framfor deg. Du vil på det sterkeste anbefale raskt SMS lån for alle som deg.