toppbilde_jeans

Jeansguide for bleierumper

26.09.2017

De fleste har ett par favorittjeans i skapet og barnegarderoben er vel intet unntak?

 

Passform, vasken og komfort er veldig viktig i jeans. Ingen liker når det strammer og det hemmer bevegelsene og du mister omtrent pusten når du tar de på deg. Vi er forskjellige og barna våre er forskjellige. De minste har bleierumper som trenger litt ekstra plass og er gjerne for små til å si at klærne ikke er behagelige, så det er viktig at vi foreldre tar hensyn til dette når vi kjøper klær.

Passform på jeans

One size fits all? Nei, for ingen barn er like! Polarn O. Pyret  har fire ulike modeller, slik at du kan finne en som passer ditt barn.

PoP LoosePOp slim


PoP RegularPOp super slimLoose
– Ledige jeans med vide bein hele veien. De har forbøyde knær som gir barna god bevegelse. Den har ribbestrikket linning som er regulerbar, for perfekt komfort. Se alle Loose modellene her.

 

Regular – Jeans med rette bein. Ikke vide og ikke smale, men noe midt imellom. Den finnes som snekkerbukse, har regulerbar midje. Regular finner du her.

 

Slim – Jeans som er smale i beina, men med stretchkvalitet som gjør dem behagelige. Denne også med regulerbar midje. Slim Jeans her.

 

Super Slim – Jeans med vår smaleste passform i deilig stretchkvalitet, som gir barnet full bevegelsesfrihet. De er smale hele veien og med regulerbar midje. Super Slim her.

 

Alle jeans er unike

Det finnes ikke to par jeans som er like. Alle har forskjellige fargenyanser. Det brukes sandpapir på stoffet før farging, for å oppnå ønsket slitasjeeffekt og fargen fester seg ulikt på hver eneste en.

Jeans er farget med fargen Indigo. Fargen endres og blekner over tid. Spesielt de mørke jeansene. Det er greit å ha i bakhodet at fargen kan slites av og sette farge på lyse møbler.

Slik vasker du jeans

  • Selvsagt må alle lommer tømmes
  • Ikke bruk skyllemiddel, det ødelegger stretchen i jeansen
  • Vask med lignende farger
  • Vreng jeansen slik at du slipper rynker og striper
  • Bruk vaskemiddel uten blekemiddel
  • Ta ut buksene med en gang vasken er ferdig, vreng dem og rist og strekk ut bena før du henger dem til tørk.
  • Unngå tørketrommel! Det kan ødelegge passformen

Steller du pent med jeansene, blir den en trofast favoritt i garderoben i lang tid og blir bare finere og mykere etterhvert som tiden går. Disse små vokser jo fort og da blir den jo perfekt til nestemann som skal overta!

FØlg oss på facebook


#
hits