AVMØDRE, FORMØDRE

Etter 9 måneder med tanker og opplevelser ble Babybloggerne endelig født.  Etter mye usikkerhet, uendelige søk om diverse problemstillinger, tips og råd, produkttester, matoppskrifter og medlemskap i uendelige mange grupper, syntes vi det var på tide med en plattform med enkel, oppdatert informasjon samlet på ett sted.

Babybloggerne en plattform uten superstjerner. Bare mødre, helt enkelt. Hos oss er alle superkvinner!

Babybloggerne en fargerik plattform hvor vi har det gøy, deler erfaringer, store og små. Mødre som blogger om ting de har på hjertet, eller kanskje en objektiv bestemor vil dele noen tips med oss? En plattform hvor mødre kan lese og dele erfaringer med andre mødre, få inspirasjon, glede og trøst!

  • I VÅRE HJERTER er alle barn som ikke har det bra, ikke tror på seg selv, og som strever seg gjennom hverdagen. I våre hjerter er alle barn som opplever å bli mobbet og ekskludert. Vi må forebygge og øke bevissthet rundt barnas psykiske helse!

  • I VÅRE HJERTER er barn som opplever fattigdom, som ikke kan delta på aktiviteter på lik linje med andre barn. Barnefattigdom i Norge er et økende problem.

  • I VÅRE HJERTER er alle barn som opplever utrygghet og forsømmelse hos omsorgspersoner. Det trengs flere fosterhjem!

Vårehjertesaker

#
hits