nyt tiden

”Tiden går fort, nyt den!”

08.07.2017

De fleste opplever periodevis i livet at det føles som om tiden går utrolig fort. Etter at jeg fikk baby minner folk meg stadig vekk på hvor fort tiden går.

”Nyt tiden, den går så fort.”

Jeg er nok ikke den eneste som har fått høre det setningen der en million ganger (minst).

JA! Jeg nyter virkelig tiden! Egentlig trenger jeg ikke en kontinuerlig påminnelse om hvor fort tiden går. Jeg er veldig klar over at min baby som nettopp var blitt én uke plutselig er blitt syv måneder.

Nye ting skjer hele tiden!

For hver eneste uke som går skjer det noe med babyen din. Plutselig fester hun blikket og ser på deg, plutselig smiler hun. Tiden går og plutselig kommer det latter sammen med smilene!

En dag legger du babyen din ned på ryggen på lekematten sin, du snur deg bort i to sekunder og i det du snur deg tilbake ligger hun plutselig på magen. En stund senere beveger hun seg plutselig rundt i rommet.

Det skjer jo nesten noe nytt hele tiden! Babyen din utvikler seg, lærer nye ting og før du vet ordet av det skal den bittelille babyen i barnehagen! HJELP!

Hverdagsmagi

Det er magisk å ha en nyfødt baby sovende på brystet. Folk forteller deg kanskje at hun ikke burde sove så mye på deg, hun blir så godt vant. Det fikk jeg høre, det gikk inn det ene øret og ut det andre. Jeg elsket jo å ha henne sovende oppå meg! Og vet du hva? Plutselig en dag har ikke babyen tid til å sove på deg lenger, og de få gangene hun faktisk vil det, ja da er det virkelig helt fantastisk!

Den magiske følelsen av å ha datteren min sovende på brystet kommer jeg aldri til å glemme. Men hallo – den magiske tiden er jo ikke over! Babylatteren er jo like magisk hver eneste gang! Tenk magien i å se henne krype for første gang! Gå for første gang!

Hver uke, hver måned og hvert år som går vil komme til å ha sin sjarm, sin helt egen hverdagsmagi.

Det stresser meg!

Jeg skal innrømme at jeg har blitt litt stresset når folk har sagt at tiden går så utrolig fort når man får baby. Jeg bestemte meg derfor for at om tiden uansett skal gå kjempefort, så skal jeg sørge for at vi nyter det skikkelig underveis! Da kan tiden gå så fort den bare vil, for vi skal uansett ha det kjekt på veien.

FØlg oss på facebook
#
hits