Kjære mamma holder baby

Kjære mamma, jeg elsker deg

21.09.2017

Kjære mamma,

Noen dager merker jeg at du blir kjempe sliten av å være sammen med meg. Du blir frustrert og lei, og jeg ser det på deg. Men mamma, jeg mener ikke å være slem. Jeg trenger deg. Jeg elsker deg.

Mamma, jeg prøver ikke å være slem

Kjære mamma, noen ganger har jeg så vondt i magen og jeg vil at du skal hjelpe meg. Jeg skriker av smerte og du prøver så godt du kan. Jeg ser det mamma. Jeg skriker og skriker og du bysser, masserer magen min og prøver å få meg til å rape. Men ingenting hjelper. Men mamma, jeg trenger fortsatt at du holder meg og er der sammen med meg. For selv om ikke smerten alltid forsvinner så trenger jeg at du er der og prøver å hjelpe meg. Selv om jeg skriker til du får vondt i hodet. Mamma, jeg prøver ikke å være slem. Jeg bare har så fryktelig vondt.

Mamma, jeg får bare ikke sove

Kjære mamma, når du prøver å få meg til å sove, så går det ikke. Enten så er jeg ikke trøtt, eller så har jeg litt vondt og vil bare sove i armene dine. Jeg trenger å føle meg trygg sammen med deg. Noen ganger får jeg lov til å sove i armene dine, men andre ganger prøver du alt du kan å få meg til å sove i den dumme vogna. Men mamma, jeg får bare ikke sove. Unnskyld, jeg mener ikke å være slem. Jeg vet at du er sliten og kanskje vil nyte en kopp kaffe alene, men jeg trenger deg mammaen min. Jeg trenger at du holder rundt meg.

Mamma, jeg forstår deg

Kjære mamma, du snakker med venninnene dine og forteller dem hvor mye jeg sliter deg ut. De ser på deg med sympatiske blikk. Jeg ser at du ser sliten. Jeg ser at øynene dine er tunge av for lite søvn. Men tenk på alle de fine stundene vi har sammen mamma. Når vi bare koser og du holder rundt meg og klemmer hardt. Tusen takk mamma, det er de stundene jeg elsker aller mest.

Mamma, hvis jeg bare kunne prate

Kjære mamma, hvis jeg bare kunne prate hadde jeg fortalt deg hvor mye jeg elsker deg. Og hvor mye jeg trenger deg. Jeg er helt avhengig av at du gir meg mat og trygghet. At du skifter bleiene mine og sørger for at jeg er god og varm når jeg sover. Jeg trenger deg i livet mitt, mamma. Hvis jeg bare kunne fortelle deg det med egne ord hadde jeg gjort det. Mamma, jeg er så glad i deg. Vær så snill og fortsett å ta vare på meg.

FØlg oss på facebook
#
hits