uken-mor-glemte-dusje

Uken da mor glemte å dusje

Torsdag morgen. Dagen starter som en helt vanlig dag. Mor (meg) står opp og går på do. Jeg skal til å kle på meg i det jeg kjenner en ny lukt. Hva er dette for noe? Jo, det er lukten av en mamma som har glemt personlig hygiene denne uken. 

Ingenting annet betyr noe

Datteren min har akkurat begynt i barnehagen. Som alle vet kan barnehagestart føre med seg mye sykdom, og her er det intet unntak. Fra å først ha feber i en uke, til å være frisk i 1 dag før hun igjen ble syk med omgangssyke.

Hun er alltid førsteprioritet. Når hun er syk blir alt annet ubetydelig. Da er det kun hun jeg tenker på. Hun skal ha det bra, og hun skal passes på.

Uken mamma glemte å dusje

Vanligvis faller dusjene naturlig i forhold til treningsøkter eller turer. Denne uken (og forrige uke) var det ikke overskudd til noen av delene. Dusjen ble rett og slett helt glemt. Helt til lukten av en mamma som hadde glemt å dusje slo mot meg.

«What have I become?»

Jeg så meg selv i speilet, jeg som trodde jeg hadde stålkontroll enda. Å få tid til å dusje har liksom ikke vært et problem her i det hele tatt. Jeg har tilogmed alltid tid til litt sminke og hår.

Men denne uken glemte jeg noe vesentlig, personlig hygiene. Flaks at deodoranten ikke ble glemt i tillegg.

Har det så mye å si da?

Dette er jo heller unntaket enn regelen. Dette har faktisk aldri skjedd før. Jeg tenker at det handler jo bare om at jeg er ikke den viktigste i mitt liv lenger! Jeg hadde nok å tenke på den uken. Ikke bare var småen syk i starten av uken, men hun fylte også sitt første år! Noe som betyr planlegging og gjennomføring av bursdag.

Det er klart vi skal huske på oss selv når vi blir mamma. Men om man glemmer seg selv innimellom har det virkelig ingenting å si. Du vil uansett merke det tidsnok at det er på tide med en dusj!

Les også Den evige samvittigheten.

FØlg oss på facebook
#
hits