pappa den svake sjel_1920x1080

Pappa, den svake sjel

Jeg sitter her og ser på jenta mi og pappaen hennes!

Pappa, den myke

Jeg ser hvordan hun snurrer han rundt fingeren, hvordan hun ser på han og han gir etter som en myk svamp! Hun får lov til hva hun vil for han klarer ikke å si nei til de store brune øynene som ser på han, og den lille søte truten som sier Pappaaaaaaaa, tegneeeeeeeee, pappaaaaaaaaaa, meeeeeeeelk.

Han sitter sammen med jenta si og tegner, på disse små Ikea stolene. Han sitter og kjører minibil med rød plastikkhatt. Bygger Duplo, blåser ballonger og leker i teltet. Tenk at disse pappaene klarer å bli så bløthjertet og at de får plass i disse bitte små lekene…

pappakjærlighet

Mamma, den kalde

Jeg derimot, jeg klarer fint å si nei. Hun prøver seg hun lille, men mamma er hard som en stein. Hun prøver seg likevel men hun gir opp, mye raskere. Når hun ikke får viljen sin av mamma så går hun til pappa. Da hyyyyler hun, skriker og vrenger seg i all sin prakt, for hun vet at han gir etter for hennes nydelige, utspekulerte brune øynene.

Pappakjærliget

De koser seg på sofaen de to. Hun ligger som en sekk på magen hans og koser. De har sin greie. Hun føler seg trygg med pappa. Pappa synger barnesanger, danser og jatter med. Selv om han ikke skjønner halvparten av hva hun sier. Hun kiler han, han later som at det kiler, selv om hun ikke treffer kroppen hans. Hun ler seg glugg i hjel.

pappa_baby

Pappa leker med «babyen» når de er på badet. Skifter bleie på begge to. De synger og ler og teller. I sin egen lille verden.

Bare de to!

FØlg oss på facebook
#
hits