Englebarn, en siste hilsen

Hvil i fred kjære englebarn..

Rundt meg ser jeg sønderknuste foreldre, besteforeldre, søsken. Familier som nettopp har fått oppleve det vakreste som finnes, et barn som blir født inn i familien. Deretter blir barnet revet i fra dem og de får ikke oppleve å se barnet vokse mer.

Jeg blir helt tom..

På en uke har jeg sett to fedre ta farvel, som har skrevet en hilsen til sønnen sin. En vakker hilsen. Mor har ikke skrevet.. Jeg vet hvorfor. Sorgen er altfor stor og far må være sterk for henne og informere de nærmeste.

Den kortvarige lykken

For bare litt siden, noen få uker siden, så jeg bilde av en nyfødt. Gleden de delte over å endelig få møte barnet sitt som de har ventet på så lenge. Jeg gratulerte dem og kjente lykken på deres vegne. Jeg har sett magen vokse, bilder, glede..

Nå deler jeg sorgen..

Plutselig forsvant lykken og drømmen. Barnet ble revet vekk og jeg kan ikke forestille meg sorgen de opplever. Jeg bare vet at det gjør ufattelig vondt og de må sammen finne meningen med livet..

Barnet i magen

De som inderlig ønsker seg barn, som de mister på veien. Den samme sorgen over å ha mistet sitt etterlengtede barn. Men de må prøve igjen.. Frykten de må bære, frykten for å miste barnet sitt igjen på veien.

En mors empati..

Jeg kan ikke snakke for andre men noe skjedde med meg etter jeg ble mor. Empatien vil aldri bli den samme. Jeg kjenner det så på kroppen, jeg føler det andre føler på en helt annen måte. Jeg kjenner denne sorgen så inderlig godt og jeg klarer ikke la være å gråte for dere.

Det får meg til å tenke..

Livet er skjørt, det er så dyrbart. Livet vi har satt til verden. Barna våre! Det absolutt kjæreste vi har. Vi må benytte hver sjanse vi har på å oppleve dem. En slik tragedie kan ramme alle, da er det for sent og minnene er det vi har igjen og som vi skal leve for.

Vi må være ydmyke og takknemlige og nyte hvert sekund.

De er virkelig alt!

En lykke blir født

Jeg har også sett foreldre som har funnet lykken på ny etter at de har mistet et barn. Det vil aldri erstatte barnet de mistet, men de opplever den etterlengtede gleden som brått ble revet bort fra livet deres. Det er så fint at de igjen fikk oppleve gaven av å bli foreldre.

En siste hilsen..

Kjære dere som har mistet det mest dyrbare dere har. Jeg har ingen trøstende ord å gi dere, men jeg føler med dere. Jeg håper så inderlig at dere igjen finner gleder i livet.

Hvil i fred kjære englebarn! Du ble revet vekk så altfor tidlig og det gir ingen mening. Du har satt dype spor..

FØlg oss på facebook


#
hits