Babybloggerne

Hei!

Vi er Babybloggerne. Hver millimeter, farge og bokstav har en liten del av oss alle sammen. Tenk at vi sammen har skapt noe så fint, helt ny ute i den store verden.

Anne Christophersen

Mamma til Leah

Jeg heter Anne, 36 år, grunnlegger av Babybloggerne. Først og fremst er jeg mamma til verdens herligste lille vesen, lille Leah, som ble født på termin og på bursdagen til pappa, 25 november.

Therese Jensen

Mamma til Ive

Jeg heter Therese og er medgründer av Babybloggerne. 33 år og mamma til Ive, født juni 2016.

Maiken Walle

Mamma til Elida og Gabriel

Jeg heter Maiken og er 30 år. Jeg er ernæringsrådgiver og gründer av SunnStart. Jeg er babybloggernes egen matekspert. Jeg har to fantastiske barn. Gabriel på 3 år og lille Elida på 1 år.

Anne Cecilie Flakstad

Digital designer

Jeg heter Anne Cecilie, 38 år og er medgründer av Babybloggerne. Jeg står for design av nettsiden og visuell profil.

Kristina Jacobsen

Jordmor

Jeg heter Kristina, er 44 år og er Babybloggernes jordmor. Jeg driver privat jordmorpraksis i Oslo, og tilbyr oppfølging for par som ønsker å føde barnet sitt hjemme. Jeg har 3 barn på 18, 19 og 23 år

Julie Høie

Mamma til Elliot

Jeg heter Julie, er 30 pluss år, og en av Babybloggerne. Den 3. mai i år på sin tantes bursdag fikk livet mitt en dypere mening. Da kom nusselige Elliot til verden, og han fortryller dagene.

Kirsten Resaland

Psykolog og småbarnsmor

Jeg heter Kirsten, er gift med en veldig fin fyr, har to superkule, små gutter, og er utdannet psykolog. Jeg har jobbet mye med par og familier, noe med voksne og enda mer med barn og ungdom.

Gro Nylander

Bestemor og lege

Bestemor til seks. Spesialist i gynekologi/fødselshjelp, jobbet mye for amming, stått for filmen Bryst er best, skrevet bøker om graviditet, fødsel, barsel, babyer og småbarn. Gjest her.

Strikkefar

Pappa til Live Eline og Ludvig

Jeg heter Joakim og er pappa til Live (3 år) og Ludvig (7 mnd). Sammen med supermamsen, blir livet som strikkende småbarnsfar (nesten) en lek. Lyder derav navnet Strikkefar.

Nina

Mamma til To små troll

Nina, 30 år og forelder til to små troll. Sammen med min bedre halvdel gjør jeg ting jeg ikke kan og navigerer meg gjennom småbarnsforelderjungelen med varierende suksess.

Tonia Kalantzakou

Mamma til Noah

Jeg er Tonia, 30 år, og er førstegangsmamma til Noah. Han forandret livet mitt på årets varmeste dag - 1.juni i år, 2016.

Marita

Mamma til Storm, Emil og Birk

Jeg heter Marita og er mamma til tre superhelter på 8, 5 og 2 år. Matmor til en vimsete hund og kone til mannen i mitt liv. Sammen er vi dynamitt :)

Marie Lunde

Mamma til Laurits

Hei! Jeg heter Marie, er 36 år gammel og bor i Oslo. Jeg bor sammen med min samboer og sønnen vår Laurits og gjør mitt beste for å gjøre begge lykkelige, uten å miste meg selv i oppgaven.

Solveig

Mamma til Nathaniel og Levi

Jeg heter Solveig, er 27 år og det blonde bustehodet bak figuren Heia Mamma. Det beste jeg vet er å leke med de to guttene mine. Han ene liker å bygge opp - han andre liker å rive ned. Helt perfekt!

Lone Kristine

Mamma til Aron

Lone heter jeg, er 26 år gammel og mamma til Aron som snart bikker 1,5 år. Ved siden av å være mamma og samboer er jeg lærer i førsteklasse, og nyter hver dag med store og små hjerteknusere.

Merethe

Mamma til Nova

Jeg heter Merethe og er 28 år, samboer med min sjelevenn Niclas og er mamma til en liten jente som kom til verden 20.01.17.

Karianne Ekeberg

Mamma til Liam Nicholai & Sander

Karianne heter jeg, går inn i mitt 28 år og er mamma til to gutter!????

Liam Nicholai på 3 år, og Sander på snart 4 mnd!????
Her er hverdagen hektisk og travel!

Katrine Liestøl Olsen

Mamma til Liam André og Elias

Jeg heter Katrine, 22 år. Jeg er mamma til verdens herlige gutter, Liam André født 27. januar 2014 og Elias født 26. november 2015. Vi mistet vår lille Elias når han var 4 måneder, den 21. mars 2016.

Beate

Mamma til Alfred og Gustav

Jeg heter Beate, 36år. Mannen min og jeg har sammen to gutter på snart 4 og 2 år, født i Februar 2014 og Januar 2016.

Therese Karlsen

Mamma til Emma Sofie

Jeg heter Therese, 29 år og er en av babybloggerne. I februar 2014 ble jeg førstegangsmamma til Emma Sofie. Jeg ønsker å vise fram mammalivet slik det er for meg med både for og bakdeler.

Hanne Gunnarson

Mamma til Sebastian, Noora Marie og Silje Oline

Jeg heter Hanne, er 38 år og mor til 3.
En gutt på 6 år og tvillingjenter på 7 mnd. Er samboer med Rune.

Amrita Kaur

Mamma til Arzoyi Kaur

Jeg heter Amrita Kaur, 27 år, og er en av babybloggerne. Gift med en morsom fyr. Den 12. august 2016 fikk vi en flott pike, Arzoyi Kaur. Sammen skal vi på eventyr. @flottepike

Stine Nilsen

Mamma til Benjamin

Mitt navn er Stine, 27 år og jeg er en av babybloggerne. I mai 2016 ble jeg førstegangsmamma til lille Benjamin og her ønsker jeg å dele min erfaring som småbarnsforeldre på godt og vondt.

Anette Wessel Haavag

Mamma til Felix

Jeg heter Anette- 39 år og er alenemamma til Felix som har diagnosen Barneautisme Jeg blogger om hvordan jeg koordinerer alenemor tilværelse med å være yrkesaktiv og student.Felix er født 16.10.10.

Ingrid

Mamma til Jeanette, Lucas-Andre' og Nathalie

Jeg heter Ingrid, 30 år og fortiden hjemmeværende/i jobbprøving. Men utdannet apotektekniker. Alenemor til 3 barn på 11 år, 7 år og 3 år.

Ane Lunheim

Mamma til Amund og Ola

Min navn er Ane, jeg er 29 år og mor til Amund. Amund ble født i oktober 2015 og i juni 2017 ble han storebror til Ola.

Cathrine

Mamma til Bastian og Emeline

Jeg heter Cathrine er 42 år og er mamma til to, Bastian og Emeline. Det er 1,5 år mellom de to smurfene, som heldigvis stort sett er gode venner.

Tina Pettersen

Mamma til Ulrik

Jeg heter Tina Pettersen, snart 27 år, og utdannet lærer med en mastergrad i folkehelsvitenskap. 16.08.16 opplevde jeg livets store mirakel, jeg ble mamma for første gang, til verdens fineste Ulrik.

Martine Osmundsen

Mamma til Stine

Jeg heter Martine, er 27 år og hjemmeværende.
Jeg er mamma til vesle Stine som kom fortere enn vinden i 2015.
Nå er jeg gravid igjen, og lillebror ventes i januar 2018

Elin

Mamma til Elise, Anna og Signe

Jeg heter Elin, er 30 år og mamma til tre små jenter. Er pedagogisk psykologisk rådgiver og opptatt av barns temperament.

Birgitte Fjørtoft

Mamma til Axel og Thea

Jeg heter Birgitte, er 26 år, kommer fra en liten bygd på Sunnmøre. Har to nydelige barn, jobber som barne og ungdomsarbeider i barnehage.

Camilla Edvardsen

Mamma til Mathea

Jeg heter Camilla, er 33 år og utdannet sosionom. Har vært gift med min kjære mann i snart 10 år, og sammen har vi skjønneste lille Mathea på 2 år + hund og katt!

Carina Teresa Johansen

Mamma til William

Jeg heter Carina, 25 år og er en av babybloggerne. I August 2016 ble jeg førstegangsmamma til en liten gutt, William. Jeg ønsker å vise fram en ærlig og redelig versjon av småbarnslivet.

Ane Tori Granli-Reenskaug

Mamma til Leo og Trym

Jeg heter Ane Tori, er 35 år. Er gift med Lars og sammen har vi sønnene Leo 2 år og Trym født desember 2016:)
Utdannet barnevernspedagog og førskolelærer , men den viktigaste jobben er å være mamma!

Lena Yri Engelsen

Mamma til Charlie & Frank

Jeg heter Lena, 41 år og er grunder av Søvntrener.no. Jeg er mor til to herlige barn og partner til gode Michael. Jeg er også leder i LFFD (Landsforeningen Fødselsdepresjon).

Maria Vang Ormhaug

Mamma til

Jeg heter Maria, og skal snart bli mamma til en liten gutt. Det er min første graviditet, og jeg er veldig spent på babylivet.

Ida Marie Pettersen

Mamma til Max Arild Pettersen

Heisann🌸
Mitt navn er Ida-Marie Pettersen.
Jeg er 25 år gammel, er forlovet, huseier og er mamma til vår store stolthet, Max💙

Vibeke Spigseth Larsen

Mamma til Oskar og Karsten Aleksander (og bonusmamma til Emil)

Jeg heter Vibeke, er 39 år og gründer av Poppydesign. Gift med Ole-Petter og sammen venter vi nå vårt første barn sammen. I tillegg har vi hver vår gutt fra før, Oskar på 12 år og Emil på 13 år.

Gunn Kristine Notland

Mamma til Leonita Andrea & Luke Christian

Jeg heter Gunn Kristine, er 29 år, student, Bærekraftcoach og småbarns mamma. Jeg er mamma til nydelige Leonita Andrea på 2 år og herlige Luke Christian som er 1 måned.

Ingrid Bildøy Asheim

Mamma til Leonora

Jeg heter Ingrid og er 28 år. Jeg er utdannet sosionom og har en mastergrad i sosialt arbeid. Min samboer og jeg ble foreldre for første gang til Leonora i november 2016.

Helene

Mamma til Victoria og Caroline

Jeg heter Helene, er 30+ og er mamma til to jenter (snart 4 år og 1 år).
Deler stort og smått fra hverdagen min.

Mari O.Halvorsen

Mamma til Mikkel og Wilhelm

Tvillingmor til to gutter født 25.februar 2016, to måneder for tidlig. Gift med Daniel, huseier og hundeeier.. Lever voksenlivet og samler poeng langs veien.

Jeanette

Mamma til verdens fineste jenter

Jeg heter Jeanette, 26 år. Utdannet retoriker. Hus- og hundeeier, samboer med en kjekkas og mamma til Amanda og Julie.

Henriette Grønberg Høydahl

Mamma til Felix, og lillesøster på vei.

Jeg heter Henriette, er 24 år. Mamma til verdens beste lille Felix som blir 2 år i juli. Venter en liten lillesøster i august. Jeg nyter livet som lærerstudent, samboer og mamma.

Oda Cecilie Folde

Mamma til Johan Elias

Jeg heter Oda, er 30 år, og er mamma til Johan Elias som ble født på selveste julaften 2016. Har vært kjæreste med Jo i snart 13 år. Har i tillegg to nydelige huskytisper, og er grafisk designer.

Cecilie

Mamma til Markus Sparkus Monarkus

Hei! Jeg heter Cecilie, er 29 år, og er mamma og bestevenn til Markus Sparkus Monarkus som ble født i september 2016. Monarkus fordi han er en keiser og Sparkus ...ja det sier seg vel selv.

Anne Mari

Mamma til Markus

Jeg heter Anne Mari, er 28 år, og mamma til en storsjarmør ved navn Markus.

Emil

Pappa til Brage

Jeg heter Emil og er 28år, er alenepappa til Brage som er født i 2014.

Nathalia

Mamma til to tøffe karer

Jeg heter Nathalia, 25 år og utdannet ergoterapeut. Jeg er gift med en skikkelig supermann og sammen har vi to tøffe karer, født i 2015 og 2017. Jeg er for tiden hjemmeværende med barna.

Maria Bakkeid

Helsesøster i Lillemini

Utdannet sykepleier og helsesøster. Gründer av Lillemini AS, en privat helsesøstertjeneste for spedbarn. Stort faglig engasjement for søvn, uro og gråt hos spedbarn. Gjest her.

Cecilie T. Bjørnfeld

Mamma til fire fine <3

Jeg heter Cecilie, er 33 år og er mamma til fire unger fra 2 til 14 år. Jobber deltid i hjemmesykepleia og bor med verdens beste mann <3

Anahita Rahimi Aaneland

Mamma til Amanda

Jeg heter Anahita, 31 år, og jeg er medgründer av Babybloggerne. Jeg er mamma til skjønne Amanda som ble født 31. juli 2016. Dagene er fylt med fart og spenning og glede <3

Hjemmelegene

Lege Nicolai Skarsgård

Lege i Hjemmelegene, en tjeneste for å bestille en lege hjem på døren. Barneglad og stolt onkel til 5 fantastiske barn! Ønsker å bidra med nyttige tips og råd om hva man kan gjøre når minsten er syk.

Tonje Tryggvason

Mamma til Edvin og Lyder

Jeg heter Tonje, er 28 år og for tiden i permisjon med tvillingene Edvin og Lyder på 7 måneder. De ble født på selveste Kongens 80-årsdag i slutten av februar, halvannen måned før termin.

Caroline

Mamma til Olivia og Erica

Jeg heter Caroline, 34 år og er mamma til nydelige Olivia på to år og Erica som er født i november. Vi har flytter fra Sandefjord til Nord-Norge og trives her!

Hanne Ruud Mjølsnes

Mamma til Benjamin,Brage,Marius,Matheo og Leander

Jeg heter Hanne, 37 år og gift med Ken. Sammen er vi foreldre til 5 gutter mellom 13 og 0 år. Benjamin, Brage, Marius, Matheo og Leander. Jobber 60% natt i bolig, samt forhandler for me&i .

Therese Ek

Mamma til Matheo

Jeg er Therese, 29 år fra Bærum. Jeg er mamma til lille Matheo på snart et år, og jobber som butikksjef hos Polarn O. Pyret.

Solveig Sønsthagen Berlid

Mamma til Oskar

Jeg heter Solveig,28 år, jobber som pedagogisk leder. Gift med Hans-Petter og sammen har vi verdens beste Oskar på 3.5 år. Er nå gravid igjen og har termin i Mai.

#
hits