toppplakat3

PO.P-hacks! Smarte, funksjonelle babyklær!

23.08.2017

Med små utålmodige barn trengs praktiske løsninger og funksjonalitet for at de små skal kunne leke fritt og utfolde seg.

I samarbeid med Polarn O. Pyret viser vi frem funksjonaliteten i klærne som du kanskje ikke visste om?!

 

Ett plagg – flere bruksområder

Skalljakken

– er vind og vandtett med avtagbar hette, refleks og regulerbare armer. Materialet er slitesterkt som tåler slitasje. Den har godepusteegenskaper som slipper ut overflødig varme og fukt slik at barna holder seg varme og tørre. Hetten er avtakbar og festes enkelt med trykknapper. Nederst på armen har jakken borrelås som kan reguleres slik at den tilpasses perfekt til barnet.

 

Sømmene er fulltapede som gjør den helt vanntett, og vindklaffen på innsiden av glidelåsen beskytter mot kald luft. Innsiden av glidelåsen har også et mykt fleecefôr. Skalljakken har en unik knappeløsning som enkelt kan feste vindfleece-jakken slik at du kun benytter 1 glidelåspå 2 plagg. Materialets vannsøyle er > 10 000 mm og jakken har reflekser med 360 graders synlighet.

skalljakke

 

Skallbuksen

Vind- og vanntett i slitesterkt materiale med gode pusteegenskaper og ekstra forsterkning på knærne og nederst på beina. Skallbuksen har regulerbare seler som kan tas av. Buksen har borrelås neders på bena som kan reguleres. Buksene har også en glidelås på siden som gjør av- og påkledning lettere. Byttbar strikk med knapper runder foten holder buksebena på plass. For-bøyde knær som gir større bevegelsesfrihet og reflekser i 360 graders synlighet.
Skallbukse

 

Vindfleecejakken

Denne er også vind- og vanntett med gode pusteevne og kan kneppes inn i skalljakken slik at du bruker kun èn glidelås. Når det blir kaldere fungerer den som et isolerende lag i skalljakken – og skifter vær og vind i løpet av dagen så kan man bare regulere deretter.

 

Vindfleecejakken har også et eget hull til tommelen i strikken over håndleddet. Bruk tommelhullet for at jakken ikke skal skli opp, eller for at det ikke skal bli glippe mellom vott/vanter og jakken. Glidelåsen er beskyttet øverst for å forhindre gnissing mot hake og kinn og har en vindstopper som beskytter mot kald luft. Jakken har refleks, selvsagt.

Vindfleecejakken

 

Vindfleecedressen

Vindfleecedress for nyfødt, i vind- og vanntett materiale med gode pusteegenskaper. Hetten er avtakbar og festes enkelt med trykknapper. De to glidelåsene forenkler klesskift og har en beskyttelse øverst for å unngå gnaging mot hake og kinn. Den har innvendige vindklaffer som beskytter mot kald luft.

 

Til de minste (strl 50-74) har den også avrundede erme- og benavslutninger med overlappende stoff som holder små hender og føtter varme. Om du bretter over føttene i bæresele så sjekk nøye at det ikke blir for trangt.

 

Vindfleecedress

 

 

Skalldressen

Vind- og vanntett skalldress med gode pusteevner og i et slitesterkt materiale. Dressen har et avtagbart fleecefôr og fullttapede sømmer som gjør plagget vanntett. Hetten kan reguleres og festes enkelt med trykknapper. Innsiden av kragen har mykt fleecefôr og vindklaffen på innsiden av glidelåsene gir ekstra beskyttelse mot kald luft.

 

Både midje, erme- og benavslutninger på dressen er elastiske for en behagelig passform. De utskiftbare strikkbåndene med knapper under foten holder buksen på plass. Den har to glidelåser foran for enkelt klesskift.

Fotstrikk:

Fotstrikkene er utskiftsbare og kommer i 3 forskjellige farger.

stikk

Hacks som forlenger levetiden

  • Bytt ut gamle fotstrikker! Polarn O. Pyret har løse fotstrikker til skall- og regnbukser. Sjekk strikken jevnlig og bytt den ut når den blir slitt. Vips så har du et velfungerende plagg igjen!
  • Opp og nedbrettbare ermer på nesten alle plagg. Dette forlenger levetiden på plagget. Etter hvert som barnet vokser kan du brette ned og bruke det en stund til.
  • Skalldressen har regulerbar midle. Ingen barn er like og for noen sitter ikke plaggene godt om de blir for brede. De vokser i rykk og napp, så om du må kjøpe litt store plagg fordi barnet har strukket seg veldig, eller det i en kald periode er greit å få plass til flere lag under, så er det greit å kunne justere litt utover sesongen.
  • Skallbuksen for de litt større barna har avtagbare bukseseler!

Nå har de lansert PO.P repairs! Bra for miljø og bra for lommeboka!

Om noe av yttertøyet blir ødelagt så kan du levere det til nærmeste Polarn O.Pyret butikk så reparerer de det til kostpris. Dette gjelder uansett hvor gammelt tøyet er slik at plagget kan fortsette å brukes, arves eller selges videre.

49% av Polarn O. Pyret sitt yttertøy arves av minst 3 barn! Det liker vi!

Har du noe yttertøy som trenger reperasjon kan du lese mer om PO.P repairs her.

 

FØlg oss på facebook


#
hits