bilhall_1920 copy

Et shoppingmekka for småbarnsforeldre

09.11.2017

Det kan være et rent mareritt for småbarnsforeldre å tilbringe tid i butikk. Derfor velger mange å spare seg bryderiet og velger heller å handle på nett. Likevel er det en del ting man ønsker å se og ta på, før man går til innkjøp!?

 

Babybanden har åpnet butikk på Skøyen i Oslo, over 2200 kvm hvor du faktisk kan boltre deg fritt uten mas. De har tatt hensyn til ALLE problemstillinger vi småbarnsforeldre opplever når vi beveger oss over dørstokkmila og inn i butikk. Butikken har også tatt hensyn til alle elementer som er viktig for nybakte mødre i permisjon.

 

Ammerom

Med alle accessoarer du skulle trenge. Stor sofa, lenestol med fotskammel, vippestol og ammeputer og micro. Her kan du amme babyen din i fred og ro, og kanskje møte på noen hyggelige mammaer å slå av en prat med. Om babyen din får flaske/MME er det godt tilrettelagt for det også.

 

Stellerom

Tilrettelagt og praktisk for skift. Bleiebøtter og vask, og det er plass til at to kan utføre bleieskift samtidig.

 

 

Sjekk varmelampa!
Sjekk varmelampa!
Velbrukte ord for småbarnsforeldre!

Toaletter

Flere toaletter hvor du også har plass til å trille vognen inn.

 

Testbane for vogner

Selve testbanen er fantastisk. Her kan du faktisk få teste vognen på ulike underlag. Det er da lettere å sammenligne terreng der du skal bruke vogn, og få en ordentlig følelse av hvordan den faktisk beveger seg. Du kan også legge en «simulert baby» slik at du får kjenne på vekten med babyen i vogn.

2017-10-24-11.05.37bilstolparkering-1_grafikk

 

2017-10-24-13.05.34kjørebane_grafikk

2017-10-24-13.04.54kjørebane2_grafikk

«Drive in» for montering av bilstol

Veldig mange synes det er vanskelig å velge bilstol. Det er ulike tester og ulike merker, selv om en bilstol er best i test så er det ikke sikkert den engang passer i din bil. Ta turen, kjør inn og få supergod veiledning og hjelp til montering av bilstol.

 

bilhall_1080
Du kjører inn og parkerer her ja!
Dette er bare et bittelite utvalg av bilstoler som du kan prøve i bilen som er inne i bilstolparkeringen!
Dette er bare et bittelite utvalg av bilstoler som du kan prøve i bilen, som står godt parkert på bilstolparkeringen!

Papparommet

Pappa sitt drømmerom! Len deg tilbake, ta deg en kaffe, se litt på fotballkamp mens mor uforstyrret kan gjøre det hun kom for å gjøre. Mini kan også leke og kose seg her med lekekjøkken og andre staselige ting. Vinn, vinn!

2017-10-24-13.28.16Papparom_grafikk
Pappa sin boltreplass!
2017-10-24-13.26.23Papparom2_grafikk
– og mini kan servere pappa litt «mat og kaffe»!

Aktivitetsrom for småtasser

For de utålmodige små som hele tiden må ha noe spennende å gjøre. Det er ingenting som er så frustrerende som å prøve å få unna handlelister når de små henger i bena og gråter fordi kjedsomheten har tatt overhånd. Det er absolutt ikke noe uvanlig med det, selv pappa kjeder gørra av seg når mor shopper.

 

Snakker av egenerfaring!

Vi tilbragte over 2 timer med en 2-åring i butikken. Ikke èn gang var det sure miner eller spørsmål om at barnet ikke ville være der. Det var ikke akkurat 2 timer med effektiv shopping for du må jo være med å leke litt, men i det hele en koselig erfaring sammenlignet med hva man ellers er vant til.

Butikken har også en hel etage med 20 innredede barnerom, gratis kaffe, flyseter så du kan teste Jetkids bedbox og heis!

 

Barseltreff

Det er også mulig å booke bord for barselgrupper. Dere kan sitte i fred og ro og kose dere med babyene deres. Klikk her for booking.

 

Nyt shopping for en gangs skyld!

FØlg oss på facebook


#
hits